Ανανεωμένη Διάθεση

Το κομμωτήριο μας

Το κομμωτήριο  Glamourous  αποτελεί σημείο αναφοράς, φιλοξενίας και αισθητικής στο χώρο της κομμωτικής.

Το κομμωτήριο μας

Το κομμωτήριο  Glamourous  δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της ομορφιάς και περιποίησης των μαλλιών από το  2008 έως σήμερα. Βρίσκεται στην οδό  Αιγίνης 14 στο Ίλιον. Από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κοινού. 

Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!

Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου, Θανάσης Λαμπρόπουλος  ή  Νάσος όπως είναι γνωστός, αναφέρει χαρακτηριστικά:

Ως επιχείρηση με έντονα πελατοκεντρικό χαρακτήρα στηρίζουμε τους πελάτες μας με γνώμονα το σεβασμό και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι φροντίζουμε κάθε πελάτης να φεύγει από το κομμωτήριό μας απόλυτα ευχαριστημένος, αφού έχει ικανοποιήσει κάθε του απαίτηση σχετικά με την ομορφιά, τη φροντίδα και την υγεία των μαλλιών του.”

Ο Θανάσης Λαμπρόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του το 1997 μαζί με τις σπουδές του στα εκπαιδευτήρια κομμωτικής “MISEL”. Στη συνέχεια, εργάστηκε στο κομμωτήριο της καταξιωμένης στο χώρο Όλγας Αδαμαντίδου, ‘Total Look’. Έχει λάβει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς κομμωτικής τόσο σε Πανελλήνιο όσο και σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο και έχει αποτελέσει μέρος της εθνικής μας ομάδας. Το 2008 δημιούργησε το δικό του επαγγελματικό χώρο στην περιοχή του Ιλίου Αττικής. Σήμερα το κομμωτήριο Glamourous αποτελεί σημείο αναφοράς, φιλοξενίας και αισθητικής στο χώρο της κομμωτικής. 

Ώρες Λειτουργείας

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΚΛΕΙΣΤΑ

ΤΡΙΤΗ

08:30ΠΜ - 20:30ΜΜ

ΤΕΤΑΡΤΗ

08:30ΠΜ - 16:00ΜΜ

ΠΕΜΠΤΗ

08:30ΠΜ - 20:30ΜΜ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

08:30ΠΜ - 19:00ΜΜ

ΣΑΒΒΑΤΟ

07:00ΠΜ - 16:30ΜΜ

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΚΛΕΙΣΤΆ

Αξιολογήσεις

Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Ευχάριστο περιβάλλον, προσωπικό πολύ ευγενικό, καθαρός χώρος και ο κομμωτής κατανοεί απόλυτα τις ανάγκες σου και κατορθώνει να αποτυπώνει αυτό που του ζητάς με ακρίβεια.
Thalia Kar
Απλά δεν τους αλλάζω με τίποτα!!!Τα μαγικά χέρια του Νάσου κάνουν θαύματα και τα κορίτσια καταπληκτικά!!!Άριστο περιβάλλον και οι υπηρεσίες επίσης άριστες.
ΝΕΔΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οι καλύτεροι είναι πραγματικά!! Τα μαλλιά μου εδώ και 2 χρόνια μόνο εκεί τα κάνω και είμαι υπέρ ικανοποιημένη!! Η Σταυρουλα και ο κύριος Θανάσης κάνουν τις καλύτερες ανταυγειες και μπαλαγιαζ ❤️ ξέρουν ακριβώς πως τι σου πάει και στο λένε!!!
Anastasia Grivaki
+
Έμπειροι κομμωτές
+
Ξεχωριστά Styles
+
Ευχαριστημένοι Πελάτες

Υπηρεσίες μας

Γιατί εμάς

Ως επιχείρηση με έντονα πελατοκεντρικό χαρακτήρα στηρίζουμε τους πελάτες μας με γνώμονα το σεβασμό και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι φροντίζουμε κάθε πελάτης να φεύγει από το κομμωτήριό μας απόλυτα ευχαριστημένος, αφού έχει ικανοποιήσει κάθε του απαίτηση σχετικά με την ομορφιά, τη φροντίδα και την υγεία των μαλλιών του

Με γνώμονα πάντα τη δικιά σας καλύτερη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση το κομμωτήριό μας οργανώνει προσφορές που σας αφορούν άμεσα, αφού μπορείτε τώρα να κερδίσετε περιποίηση σε μοναδικές χαμηλές τιμές! 

Δείτε μερικές από τις δημιουργίες μας. Νυφικά χτενίσματα, κουρέματα, καθημερινά χτενίσματα, βαφές. Όλα έχουν χαρίσει στους πελάτες μας ξεχωριστό style, ανανεωμένη διάθεση και σίγουρα μια ευχάριστη αίσθηση αλλαγής της εξωτερικής τους εμφάνισης. 

Επισκεφτείτε μας!

Οι ειδικοί μας σας περιμένουν για μια δωρεάν συμβουλευτική!